Skip to content

Customer Service Advisor

Almere, Flevoland, NederlandCustomer Service

Functieomschrijving

Customer Service Advisor

Kun jij goed luisteren? Wat? Of je goed kunt luisteren… Dat is namelijk precies het belangrijkste wat je te doen hebt als Customer Service Advisor. Naar onze klanten wel te verstaan. Het gaat niet alleen om standaard antwoord op de vraag, maar vooral om het goed kunnen achterhalen: wat heeft onze klant nou echt nodig?


De functie Customer Service Advisor

Als Customer Service Advisor ga jij voor een tevreden klant. Hoe? Door advies te geven, problemen gewoon op te lossen, de vraag achter de vraag te horen en helder te hebben waar onze klant blij of juist totaal niet blij van wordt. Jij bent pas tevreden als de klant ook tevreden is.

Vereisten

Een specifieke vooropleiding vragen we niet, wel enkele vaardigheden:


Goed communiceren. Zoals gezegd: goed luisteren is belangrijker dan goed praten. Maar ook: kunnen overleggen met die collega die misschien net iets meer weet over de vraag dan jij. En dat alles op een geduldige, duidelijke en vriendelijke manier. Ook op schrift moet je goed uit de voeten kunnen met de Nederlandse taal, om onze klanten ook digitaal te kunnen voorzien van een goed advies. 

Computer-skills. Nee, een Excel-goeroe hoef je niet te zijn en ook geen kampioen tekstverwerken. Wel is het handig dat je gelijktijdig een gesprek kunt voeren, informatie kunt opzoeken en het logistiek en administratief netjes kunt verwerken in de daarvoor bestemde systemen.


Wat je hier voor terugkrijgt?

Een leuk Customer Service team, een brutosalaris tussen de €2400 - €2600 per maand bij voltijd dienstverband, reiskostenvergoeding, genoeg vakantiedagen, een top-werksfeer, een platte organisatie en daarbij alle ruimte om te leren en groeien in dit mooie vakgebied. Wij zitten in het Mekka van opgroeiend talent – namelijk Almere. We zijn een ambitieus bedrijf met een leuke mix aan mensen met veel ervaring tot starters op de arbeidsmarkt.


Over onze organisatie

Vandaag de dag is Staples de marktleider in kantoorartikelen, diensten en oplossingen voor MKB, grote ondernemingen en sinds kort ook Online. We verkopen niet alle de traditionele kantoorartikelen, maar bieden onze klanten de totaaloplossing voor hun gehele klantomgeving. Daarmee is Staples dé partner als het gaat om de invulling van je werkplek, vandaag en morgen. 


Enthousiast? Kom dan snel in actie en solliciteer!
Wil je meer informatie? Neem dan direct telefonisch contact met op ons via 06-12423676 of via email: AskHR@staples.nl.

of