Skip to content

Grip op voorraad gevraagd! Wij zoeken een Demand & Supply Planner

Almere, Flevoland, NederlandDistributie

Functieomschrijving

Ga er maar even voor zitten, want wij hebben mooie uitdaging liggen voor Demand & Supply planners. 

Wat zoeken wij: volledige grip op je voorraadbeheer en een lagere out-of-stock. Jij weet als geen ander dat we daarmee een hoger rendement én meer tevreden klanten scoren. Stap jij in? 


Nou zijn wij als Staples niet het enige bedrijf dat op zoek is naar jou, dat beseffen we ons. Wij gaan er vanuit dat jij een leuke werkomgeving zoekt met een inhoudelijke uitdaging. Goed om te weten is dat je niet in de eerste de beste omgeving stapt. Wat kenmerken? Meer dan 10.000 artikelen, een enorm warehouse, duizenden klanten en moderne systemen. Je teamgenoten ervaren het als een complexe en gave omgeving om in te werken!

Als Demand planner heb je dus een belangrijke taak. Je bent, samen met het team, verantwoordelijk voor een optimale en evenwichtige voorraad van onze artikelen. Dit doe je door forecast data te analyseren en rekening te houden met (toekomstige) verkoopstromen. Je levert een bijdrage aan het signaleren van knelpunten in de voorraadbeschikbaarheid, maar komt ook in actie bij overvoorraden. Je bent een belangrijke schakel tussen veel afdelingen...een veelzijdige job dus!


Goed, zoeken wij iemand die al meer dan 10 jaar in dit vakgebied zit? Nou, je bent dan van harte welkom..maar we staan net zo goed open voor iemand die zijn/haar 2e stap zet in dit vakgebied. Je komt in een  ervaren team waar je ook veel van mag leren. 


Dan nog even over onze organisatie:

Staples is één van de grootste spelers op het gebied van kantoorbenodigdheden en zakelijke oplossingen voor bedrijven in de Benelux, van zelfstandige ondernemers en start-ups tot grote ondernemingen. We verkopen niet alleen de traditionele kantoorartikelen, maar bieden onze klanten de totaaloplossing voor hun gehele klantomgeving. Daarmee is Staples dé partner als het gaat om de invulling van je werkplek, vandaag en morgen.

Het hoofdkantoor van Staples Benelux is gevestigd in Almere, en dat is ook de standplaats voor deze functie. Het Demand & Supply team bestaat uit 1 leidinggevende en 5 Demand & Supply Planners. In verband met het vertrek van een van de collega’s zijn we op zoek naar een nieuwe aanwinst.


Vereisten

Wij zoeken jou voor deze functie als je beschikt over:

  • Tenminste 2 jaar ervaring met forecasting of inkoop planning;
  • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels;
  • Kennis van forecasting- en voorraadbeheersingsystemen (bijvoorbeeld SLIM4 of AWR);
  • Goede kennis van de inbound Supply Chain;
  • Analytisch inzicht hebt;
  • Goede onderhandelingsvaardigheden en je bent in staat leveranciers aan te zetten tot snellere leveringen.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Staples, nou ja: Google ons maar. We zijn een mooie bedrijf met mooie mensen;
  • Natuurlijk, een goed salaris.
  • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime werkweek. Maar belangrijker (misschien wel); we checken eerst met jou hoe jij goed je werk af kan stemmen op je situatie thuis. Wel zo belangrijk toch? Als je het thuis goed hebt, merken wij dat immers ook
  • Een goede pensioenregeling en een collectieve zorgverzekering.