Skip to content

Marketing Stagiair DTP/Visual Design

Almere, Flevoland, NederlandMarketing

Functieomschrijving

Wij zijn Staples, een bedrijf dat al heel wat jaren de meest uiteenlopende klanten ontzorgt op het gebied van kantoorartikelen en kantoorinrichting. Maar wist je ook dat we afgelopen jaar maar liefst 3 nieuwe webshops in verschillende landen hebben gelanceerd? Gevolg: heel veel mooie kansen. En we zijn vastbesloten die te grijpen!


Als stagiair DTP/Visual Design ben je onderdeel van het E-commerce team van Staples Benelux. Dit team is o.a. verantwoordelijk voor de E-commerce en marketing activiteiten van Staples in de Benelux.

Binnen dit team hebben wij een uitdagende en brede stageplek waar je alle ruimte krijgt om te werken met verschillende marketing thema’s. Daarnaast is er ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en voor je ontwikkeling als toekomstig professional.


Tijdens deze meewerkstage ga je onze Visual Designer ondersteunen met haar werkzaamheden. Je kijkt dagelijks mee en leert alle ins & outs. Je wordt medeverantwoordelijk voor het design en de productie van communicatiemiddelen (online en print) en het vertalen van de huisstijl in diverse interne documenten.


Vereisten

Jouw profiel:

  • Derde of vierdejaars MBO (niveau 4) en HBO grafische vormgeving, media en vormgeving of DTP;
  • Werkt snel, zelfstandig en gestructureerd;
  • Minimaal 24 uur;
  • Ervaring met Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign;
  • Enthousiast, proactief en leergierig.


Standplaats voor deze functie is Almere. Hier ga je deel uitmaken van het Marketingteam waar jij het verschil kunt maken en de kans krijgt je verder te ontwikkelen. Wij werken graag samen maar begrijpen ook dat een dag lekker thuis aan de slag gaan erbij hoort.


Enthousiast en wil je solliciteren?

Je kunt solliciteren via bijgevoegde link waar je jouw CV en je motivatie kunt toevoegen.


En wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze HR afdeling via 036-5478110 of askhr@staples.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


of