Skip to content

Medewerker Product Content

Nederland, Flevoland, AlmereMarketing

Functieomschrijving

Heb jij taalgevoel, een kritische blik en hands-on mentaliteit? Vind je het leuk om je te verdiepen in productinformatie systemen? En heb jij over het algemeen computersystemen snel onder de knie?

Dan is Staples Benelux op zoek naar jou!


Staples Benelux is groeiende en dat kunnen wij niet zonder jou! Het afgelopen half jaar hebben wij meerdere open webshops gelanceerd, denk hierbij aan staples.nl, officecentre.nl en staples.de, wat ervoor gezorgd heeft dat we handen te kort komen om deze webshops te vullen met de beste product content.

Wij zijn voor ons Product Content team dan ook op zoek naar zeer enthousiaste, creatieve en ietwat perfectionistische collega’s die een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het inrichten en onderhouden van onze product content.


De functie medewerker Product Content

Je krijgt de verantwoordelijkheid voor de creatie, optimalisatie en het up-to-date houden van alle productinformatie in onze webshops. Je helpt de klant met goede en volledige productinformatie, keuzehulp en advies. En je krijgt de kans ervaring en kennis op te doen van e-commerce binnen een dynamisch en groeiend bedrijf!


Je werkzaamheden omvatten:

 • Up-to-date houden en waarborgen van de kwaliteit van de product content;
 • Proactief content in het systeem plaatsen, analyseren en verrijken;
 • Afstemmen welke productspecificaties belangrijk zijn voor onze klanten.

Vereisten

Jij hebt:

 • Minimaal MBO4 werk- en denkniveau;
 • Communicatie/Marketing gerelateerde opleiding is een pre;
 • Relevante werk- en/of stage-ervaring is een pre.
 • Interesse om verder te groeien binnen E-commerce en Content marketing;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Daarnaast:

 • Ben je een echte teamplayer;
 • Kan je goed met deadlines overweg, je bent goed georganiseerd en accuraat;
 • Ben je niet bang om in het diepe te springen: detailgericht en niet bang om “het vuile werk” op te pakken.


Wat bieden wij?

 • Competitief salaris/Marktconform salaris;
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime contract;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Collectieve zorgverzekering;
 • Bedrijfsfitness- en fietsplan.


Het hoofdkantoor van Staples Benelux is gevestigd in Almere, wat de vaste standplaats is van deze functie voor als je geen gebruik maakt van onze mogelijkheid om thuis te werken.

Je gaat onderdeel uitmaken van het Product Content Team waarbij je veel samenwerkt met de afdelingen Merchandising en Marketing.

Wil je verder groeien? Ook dat kan bij Staples! Doordat wij een groeiende onderneming zijn met vooruitstrevende ambities bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen binnen hun eigen vakgebied of binnen het vakgebied van een andere afdeling binnen Staples. Jij bepaalt daarin je eigen succes!


Over Staples Benelux

Staples Benelux is één van de grootste spelers op het gebied van kantoorbenodigdheden en zakelijke oplossingen voor bedrijven in de Benelux, van zelfstandige ondernemers en start-ups tot grote ondernemingen. Het gaat hier niet alleen om kantoor artikelen en benodigdheden maar het is veel breder zoals technologie, food & breakroom, hobby-art & school, persoonlijke bescherming & verzorging, handy tools, gifts en nog veel meer.

Door onze vooruitstrevende aanpak op onder andere het gebied van digitale marketing en geavanceerde e-commerce mogelijkheden zorgen we voor een optimale klantervaring. Daarnaast maakt het geïntegreerde productassortiment ons de eerste keuze voor uiteenlopende zakelijke behoeften. Of het nu gaat om eersteklas kantooruitrusting of aangepaste logistieke oplossingen, we slagen er telkens weer in uitzonderlijke resultaten te leveren.


Enthousiast en wil je reageren (solliciteren)?

We zien jouw motivatie en CV graag tegemoet.

Voor vragen betreffende de functie, neem je contact op met Michelle Balvert, HR Adviseur.

Tel: 06- 12753492.

of

Staples Benelux