Skip to content

Online Marketing Specialist

Nederland, Flevoland, AlmereMarketing

Functieomschrijving

Jij hebt: Creativiteit, energie, overtuigingskracht en ondernemerschap.

Wij bieden: Uitdaging, ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden, veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!


Wij zijn Staples, een bedrijf dat al heel wat jaren de meest uiteenlopende klanten ontzorgd op het gebied van kantoorartikelen en kantoorinrichting. Maar wist je ook dat we afgelopen jaar maar liefst 3 nieuwe webshops in verschillende landen hebben gelanceerd. Gevolg? Heel veel mooie kansen. En we zijn vastbesloten die te grijpen!


En jij? Jij bent de Online Marketing Specialist die we zoeken! Jij krijgt namelijk energie van het opzetten en uitvoeren van online marketingactiviteiten voor Staples zelf, maar ook voor onze uiteenlopende zakelijke partners. Denk hierbij aan toonaangevende merknamen als Canon, HP en BiC. Maar ook op het gebied van duurzaamheid verdient ons assortiment het om goed in de markt gezet te worden. Zie je jezelf al aan tafel zitten met onze zakelijke partners om hen te overtuigen van jouw online marketingstrategie? En uiteindelijk deze succesvolle campagne te evalueren?

Vereisten

Nee, wij vragen geen jarenlange ervaring op het gebied van Online Marketing. Aantoonbare werkervaring in het opzetten, uitvoeren, monitoren en evalueren van digitale marketing activiteiten en “toe zijn aan je 2e stap” is voor ons voldoende om kennis met je te willen maken. Nog belangrijker voor ons is dat je een echte teamspeler bent en makkelijk schakelt met verschillende stakeholders. Daarnaast verwachten we wel dat je communicatief vaardig bent in het Nederlands en Engels.


En natuurlijk krijg je er ook nog iets voor terug. Een mooi salaris, zeker weten! Maar ook arbeidsvoorwaarden als vakantiedagen, reiskosten- en thuiswerkvergoeding, bedrijfsfitness- en fietsplan zitten standaard in het pakket.


Ben je op zoek naar een uitdagende baan, binnen een leuk team, met een prettige werksfeer? Natuurlijk zeggen we dat we die hebben, maar je kunt het beter zelf komen ervaren door zo snel mogelijk te solliciteren!


Enthousiast? Kom dan snel in actie en solliciteer!

En wil je meer informatie? Neem dan direct telefonisch contact met ons op via tel: 06-12753492.

of